Contactgegevens

  Akkerstraat 20
  5554 PW Valkenswaard

  Tel: 062 - 46 86 386

  Mail: info@qweso.nl

  Bel me terug

  Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u terug
  (C) 2004-2018 Qweso

  Uitbreidingen van het CMS van Qweso

  Naast de standaard functionaliteit die het CMS biedt, kunt u uw website uitbreiden met diverse modules.

   

  Hieronder vindt u een overzicht van deze modules, inclusief een beschrijving hiervan.

   

  Module Beschrijving
  Webwinkel Verkoop uw producten via de website. Toon uw artikelen overzichtelijk in categorieen met foto's en laat bezoekers de artikelen in een winkelmandje plaatsen. Klanten kunnen vervolgens de bestelling afronden en desgewenst met iDeal betalen.
  Nieuwsberichten Plaats nieuwsberichten op uw website. Met dezelfde eenvoudige editor als bij het beheren van uw pagina's, voert u uw nieuwsberichten in. Per bericht kunt u een publicatieperiode aangeven, zodat het bericht alleen zichtbaar is wanneer u dit wilt.
  Nieuwsbrieven U kunt diverse nieuwsbrieven aanmaken, waarop bezoekers van de website zich kunnen inschrijven. Vervolgens maakt u de nieuwsbrieven en kunt u deze versturen naar alle 'abonnees'. Het is mogelijk om het versturen van de nieuwsbrief in te plannen, zodat u deze bijvoorbeeld 's nachts kunt laten versturen.
  Agenda's Geeft u workshops of cursussen, staat u regelmatig op een evenement of beurs, gebruik dan de Agendamodule om eenvoudig een agenda/kalender toe te voegen aan uw website. Bezoekers kunnen hier gemakkelijk doorheen bladeren. Deze module biedt u zelfs de gelegenheid om snel een inschrijf- of aanmeldformulier toe te voegen, zodat bezoekers zich direct kunnen aanmelden!
  Gastenboek Laat bezoekers van uw website een bericht plaatsen in een gastenboek. 
  Googlemaps Met behulp van de Googlemaps module, kunt u bijvoorbeeld de locaties van uw winkels of kantoren via de interactieve kaarten van Google publiceren.
  Standhoudersinfo Organiseert u een beurs of evenement? Laat uw standhouders hun bedrijf promoten via uw website. Nadat u een standhouder heeft aangemaakt, kan hij/zij zelf de informatie over zijn/haar bedrijf invullen en aanpassen. Tevens kunnen zij zelf het bedrijfslogo uploaden en toevoegen aan de bedrijfspresentatie.
  Fotoalbum Wilt u foto's van uw product tonen? Foto's van evenementen of klantendagen overzichtelijk presenteren? Dit gaat eenvoudig met de Fotoalbum module. U kunt mappen aanmaken en foto's toevoegen. Desgewenst kunnen bezoekers reacties plaatsen op de foto's.
     
  'Communitie' uitbreidingen
  Profielen Met behulp van de Profielen module kunt u bezoekers van uw website een profiel laten aanmaken. Met een dergelijk profiel kunt u de bezoekers toegang geven tot een van de onderstaande modules. Tevens kunt u profielpagina's aanmaken, waarin de gebruikers vooraf aangemaakt "profielvelden" (velden met informatie over de gebruiker, kunnen invullen.
  Forum Voeg een forum toe aan uw website, zodat bezoekers, klanten etc online gesprekken en discussies kunnen voeren.
  Persoonlijk fotoalbum Deze module geeft uw bezoekers/gebruikers de mogelijkheid een eigen fotoalbum op te bouwen en hier zelf foto's aan toe te voegen. 
  Blog Hiermee geeft u uw bezoekers de mogelijkheid blogs toe te voegen aan hun profiel. Laat uw bezoekers eigen dagboeken bijhouden.
  Chat Geef uw bezoekers de mogelijk te 'chatten' met elkaar en online gesprekken en discussies te voeren. Het verschil mbt de Forum module is dat wanneer gebruikers zijn ingelogd op de chat, de geplaatste berichten direct bij de andere gebruikers zichtbaar worden, zonder dat de pagina ververst hoeft te worden. Zo kan direct en snel een reactie worden geplaatst op de binnengekomen gesprekken.

   

  Heeft u interesse in één of meerdere uitbreidingen voor uw website? Neem dan contact met ons op.

  Ook wanneer de uitbreiding die u wenst hier niet bijstaat, kunt u contact opnemen. Dat kijken we samen met u of we deze module speciaal voor u kunnen ontwikkelen.