Contactgegevens

Akkerstraat 20
5554 PW Valkenswaard

Tel: 062 - 46 86 386

Mail: info@qweso.nl

Bel me terug

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u terug
(C) 2004-2018 Qweso

Qweso CMS

Het hebben van een website is in deze tijd belangrijker dan ooit! Het bijhouden van een website kan echter een hele klus zijn, zeker als u niet thuis bent in de wereld van HTML, de techniek waarin een website wordt opgemaakt.

 

Speciaal hiervoor heeft Qweso een eigen systeem ontwikkeld waarin u eenvoudig uw website kunt beheren, bijhouden en uitbreiden, zonder dat u hiervoor een specialist hoeft te worden in de web-technieken. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk de website te onderhouden.

 

Het Content Management Systeem van Qweso is eenvoudig in gebruik en geeft u ruime mogelijkheden om de website op te zetten.

Doordat het systeem volledig door Qweso is ontwikkeld kunnen we de werking maximaal garanderen!

 

Pagina's

De teksten van de pagina's van uw website kunt u eenvoudig invoeren en wijzigen met een ingebouwde "online" tekstverwerker, zoals u gewend bent in (bv) Microsoft Office Word. Op basis van het WYSIWYG (What You See Is What You Get) principe, ziet u tijdens het typen van uw pagina's hoe deze er straks voor uw bezoekers uit komt te zien. Opmaak aanbrengen, zoals dikgedrukt, hoofdstukken, kleuren toevoegen, etc, kunnen via verschillende knoppen worden toegepast. 

 

Editor

 

De editor beschikt over een "LinkManager". Hiermee maakt u eenvoudig een link naar een andere pagina binnen het CMS, of naar een andere module die geactiveerd is in het CMS. Wijzigt u vervolgens de locatie of inhoud van de pagina, zijn direct alle pagina's die een verwijzing hebben naar deze pagina bijgewerkt. U hoeft zich dus niet druk te maken over niet werkende links.

 

De verschillende pagina's die u aanmaakt in het CMS, kunt u met behulp van categorieën een logische indeling maken van de verschillende pagina's van uw website. Deze opbouw staat los van de opbouw en structuur van het menu van uw website.

 

Menustructuur

Inhoud en structuur zijn los van elkaar te beheren in het CMS. Dit houdt in dat u de inhoud van uw website beheert in de betreffende module, zoals bijvoorbeeld het pagina beheer, of de nieuwsmodule. 

 

Binnen het Menubeheer geeft u vervolgens aan waarnaar u het menu item wilt verwijzen; een pagina, module of bv een specifiek internet- of e-mailadres. Een nieuw menu item is eenvoudig aan te maken of een bestaand item kan snel verplaatst worden. Op deze manier kunt u in een handomdraai de menustructuur van uw website opzetten of aanpassen.

 

Afbeeldingen/media items

Met behulp van de media module, kunt u eenvoudig verschillende soorten media aan uw website toevoegen, denk hierbij aan afbeeldingen die u wilt gebruiken in uw pagina's of (PDF/Word) documenten welke u wilt publiceren in de website. U kunt elk soort bestand toevoegen aan het mediabeheer en beschikbaar maken via de website.

 

SEO

Het CMS van Qweso maakt gebruik van diverse SEO (Search Engine Optimalisation) technieken, zodat uw website goed doorzocht kan worden door zoekmachines en kan worden getoond in de zoekresultaten. Een voorbeeld hiervan is de naamgeving en de achterliggende links van het menu: de links van het menu bevatten de namen van de verschillende menu items, zodat een zoekmachine precies kan zien waar een bepaald menu item over gaat. Dit zorgt ervoor dat deze links hoger in de zoekresultaten terechtkomen als wanneer een menu een nietszeggende/numerieke link bevat.

 

 

Aanvullende modules

Naast de basis modules die aanwezig zijn in het CMS, heeft Qweso ook diverse aanvullende modules beschikbaar voor uw website. Met deze extra modules kunt u de functionaliteit van uw website vergroten en extra mogelijkheden aan uw bezoekers bieden.

 

Een overzicht van de beschikbare modules vindt u hier.

 

 

Versies en functionaliteiten van het CMS

Omdat elke website anders is en elke website andere eisen stelt aan het CMS, heeft Qweso meerdere versies ontwikkeld van het CMS. Elk van deze versies kent andere/aanvullende functionaliteit. Zo weet u zeker dat u niet betaald voor onderdelen van het CMS welke u toch niet gaat gebruiken.

 

Klik hier voor het overzicht van de verschillende versies en de daarbij behorende functionaliteit.