Contactgegevens

  Akkerstraat 20
  5554 PW Valkenswaard

  Tel: 062 - 46 86 386

  Mail: info@qweso.nl

  Bel me terug

  Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u terug
  (C) 2004-2018 Qweso
  U bent hier:

  Nazorg

  Na oplevering van uw website biedt Qweso u diverse vormen van "nazorg". Dit gebeurt in de vorm van deskundige ondersteuning, hosting op maat, of bijvoorbeeld (volledig) beheer van uw website. Hieronder vindt u de vormen en voordelen van nazorg van Qweso. 

   

  Ondersteuning

  Nadat uw website is opgeleverd kan het altijd voorkomen dat u met vragen zit, dat dingen anders werken dan dat u verwachtte of dat u problemen ondervindt met uw website. U kunt dan contact met Qweso opnemen. Niet alleen tijdens het ontwikkelproces, maar óók na oplevering van uw website of maatwerk! Indien het een probleem betreft met uw website of webapplicatie, zullen wij deze zo snel mogelijk verhelpen. 

   

  Beheer van uw website

  Ondanks dat u uw eigen website heeft, is het begrijpelijk dat u zich niet wilt bezig houden met het beheer hiervan of de website up-to-date wilt houden, simpelweg omdat u hier bijvoorbeeld geen tijd of zin voor heeft. In dat geval kan Qweso dit voor u overnemen. Wanneer u een (tekstuele) aanpassing wilt hebben in de website, kunt u deze via mail, fax of telefoon aan ons kenbaar maken en wij zullen deze aanpassing dan doorvoeren in uw website. Wij zorgen verder dat deze aanpassing in de stijl van de website blijft.

   

  Hosting

  Om een website beschikbaar te maken op het internet, dient u uw website te hosting op een webserver. Qweso biedt u deze mogelijkheid op de webservers van Qweso. Meer informatie hierover vindt u hier.

   

  Onderhoudscontracten

  Wellicht heeft u een website van Qweso, waar met (grote) regelmaat wijzigingen in aangebracht moeten worden. U kunt voor deze wijzigingen iedere keer een nieuw offerte traject starten. Echter biedt Qweso u ook de mogelijkheid een onderhoudscontract af te nemen. U "koopt" dan vooraf een bepaald aantal uren in. Van deze uren gaan vervolgens de uren af die benodigd zijn voor het aanbrengen van een wijziging in uw website, of indien u graag (extra) advies of training wilt krijgen. Wanneer u vooraf uren inkoopt via een onderhoudscontract krijgt u van ons korting op het uurtarief, waardoor u uiteindelijke voor dezelfde wijziging goedkoper uit bent.