Contactgegevens

  Akkerstraat 20
  5554 PW Valkenswaard

  Tel: 062 - 46 86 386
  Fax: 040 - 20 14 588

  Mail: info@qweso.nl

  Bel me terug

  Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u terug
  (C) 2004-2017 Qweso

  Hosting

  Zonder hosting op een webserver kunt u nog zo'n mooie website hebben, maar zal deze nooit voor de buitenwereld beschikbaar zijn. Een webserver is een krachtige computer die dag en nacht met het internet verbonden staat, waarop websites staan. Op deze manier zijn deze websites 24-uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk voor bezoekers. 

  Daarom biedt Qweso u de mogelijkheid aan om uw (al dan niet door Qweso ontwikkelde site) te laten hosten op de snelle servers van Qweso. Ook deze servers staan 24 uur per dag middels een supersnelle internet verbinding beschikbaar voor uw bezoekers.

   

  E-mail

  Uiteraard hoort bij een website ook e-mail. Zo bent u bereikbaar onder bijvoorbeeld info@uwdomein.nl, of is uw personeel bereikbaar onder naam@uwbedrijf.nl. Qweso biedt u diverse pakketten aan voor het hosten van e-mail. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld het aanmaken van e-mail postvakken waar de e-mail in wordt opgeslagen. Vervolgens kunt u deze met uw computer ophalen en leegmaken. Daarnaast is het ook mogelijk dat e-mail welke gestuurd wordt naar uw domein, wordt doorgestuurd naar een ander e-mail adres, bijvoorbeeld het adres van uw internet provider. Zo heeft u geen aparte instellingen binnen uw e-mail programma. 

  Informeer bij Qweso welk hosting en e-mail pakket het beste bij u past.

   

   

   

  Al onze servers monitoren we (o.a.) met:

   

  network monitoring software